Nyhet Onoterat

Invest Talks: Nu knackar Sveriges godaste kaffekapsel på din dörr. Coffydoor, en kaffekapsel på prenumeration uppbackade av Spotify-grundaren Martin Lorentzon & Tara Derakshan

Med tunga namn i ryggen lanseras nu Coffydoor, en kaffekapsel på prenumeration, perfekt anpassad efter svenska smakpreferenser.
Rostat i ett av Italiens äldsta rosterier med metoder som gått i arv i generation erbjuder Coffydoor ett noga kurerat urval utav kaffekapslar i form av Ristretto, Espresso samt Lungo.

Jonathan Johansson, Houman Ashrafzadeh, Tara Derakshan samt Martin Lorentzon är den välsammansatta kvartetten bakom kaffesatsningen.

”Coffydoor är inte bara kaffe. Det är smakfullt utvalda bönor rostade i ett av Italiens äldsta kafferosterier levererade raka vägen till din dörr. Hela idén föddes i en vilja att kunna revolutionera svenska kaffebranschen och leverera en produkt som är den godaste, smartaste och mest prisvärda kaffetjänsten i sitt segment. Det tycker jag vi har lyckats med”, säger grundaren Jonathan Johansson.

Jonathan Johansson, Houman Ashrafzadeh, Tara Derakshan samt Spotify-grundaren Martin Lorentzon står bakom Coffydoor.

Kapseln är gjord av BPA-fri plast, ett betydligt miljövänligare alternativ till den traditionella aluminiumkapseln. Kaffet i kapseln är tätt vakuumförpackat vilket säkerställer att det håller sig färskt och att inga aromer går förlorade.
Kapslarna som kommer i tre olika utförande lämpar sig för alla typer av kaffe, från intensiv shot till en lyxigt skummad latte.

”Sedan jag var barn har jag älskat doften av kaffe, men alltid haft lite svårt för smaken. När jag fick prova Coffydoor- kapseln förändrades allt för mig. Att vi kan erbjuda ett smakrikt och högkvalitativt kaffe till ett bättre pris och dessutom hem till dörren, känns helt rätt i dessa tider. Jag brinner för allt som gör livet enklare och mer njutbart och vad är mer vardagslyx än den där perfekta koppen kaffe”, säger Tara Derakshan, delägare och företagets doftspecialist.

Coffydoor lanseras i början av december 2020 och säljs via prenumerationstjänst på www.coffydoor.com, där man själv väljer frekvens och antal utifrån behov.

Kontakt: Jonathan Johansson, jonathan@coffydoor.com

Invest Talks är en oberoende plattform för börsbolag, intressenter & aktieägare. Vi bevakar noterade och onoterade företag som söker kapital eller planerar en notering.  Distributionspartner: Dagens Industri. Vi är specialiserade på IR-kommunikation & bistår våra kunder med strategi, mediaproduktion & distribuerar information till intressenter & aktieägare.

Kommentera